Solarus versterkt Sales team met Director International Business Development - Solarus
19204
post-template-default,single,single-post,postid-19204,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Solarus versterkt Sales team met Director International Business Development

Solarus versterkt Sales team met Director International Business Development

VENLO – 3 mei 2016 – Bij Solarus, ontwikkelaar en producent van innovatieve hybride zonnecollectoren, is Ron Coolen (52) per 3 mei jl. gestart als Director International Business Development. Coolen zal zich richten op het opzetten en managen van de indirecte verkoopkanalen, waaronder distributeurs en wederverkopers van Solarus producten en toepassingen op het gebied van zonne-energie. Coolen is afkomstig van Ricoh Nederland waar hij als Business Manager verantwoordelijk was voor het verticale marktsegment, educatie en business services.

Het team van Solarus is verder versterkt met Ram Ramachandra. Als Sales Engineer is Ramachandra verantwoordelijk voor projectmanagement, logistiek en onderhoudt hij contacten met klanten en de internationale verkoopkantoren van Solarus. Voor zijn overstap naar Solarus Ramachandra was werkzaam als trainee bij de Technische Universiteit in Eindhoven.

Solarus vestigde zich begin 2015 in Venlo en heeft er inmiddels een grotendeels geautomatiseerd productiebedrijf gerealiseerd. De vestiging in Venlo is ook de thuisbasis van de directie en de business en advies teams van Solarus. Solarus heeft verder vestigingen in Gävle (Zweden) waar het R&D centre is gevestigd en een verkoopkantoor in zowel Zuid-Afrika als in India.

 Do you want to know more about Solarus? Download our free brochure!