Solarus benoemt Kees Onstein als Chief Commercial Officer - Solarus
19255
post-template-default,single,single-post,postid-19255,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Solarus benoemt Kees Onstein als Chief Commercial Officer

Solarus benoemt Kees Onstein als Chief Commercial Officer

VENLO – juni 2017 – Solarus, de ontwikkelaar en producent van innovatieve hybride zonnecollectoren, heeft Kees Onstein per 19 juni jl. benoemd als Chief Commercial Officer. De uitbreiding van de directie is ingegeven door de uitdagende wereldwijde groeiambities.

Onstein is in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor het opzetten van de totale verkoopstrategie voor de PowerCollector in alle markten. Leen Zevenbergen, CEO: “Met de ruime ervaring van Onstein op het gebied van duurzame energie, en met name in zonne-energie, zijn wij ervan overtuigd onze groeiplannen te kunnen realiseren.”

Solarus vestigde zich begin 2015 in Venlo en heeft er inmiddels een grotendeels geautomatiseerd productiebedrijf gerealiseerd. De vestiging in Venlo is ook de thuisbasis van de directie en de business en advies teams van Solarus. Solarus heeft verder vestigingen in Gävle (Zweden) waar het R&D centre is gevestigd en een verkoopkantoor in zowel Zuid-Afrika als in India.Do you want to know more about Solarus? Download our free brochure!