Salesteam Solarus verder uitgebreid met benoeming Joost Brinkman
19615
post-template-default,single,single-post,postid-19615,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Salesteam Solarus uitgebreid met benoeming Joost Brinkman

Salesteam Solarus uitgebreid met benoeming Joost Brinkman

VENLO – augustus 2017 – Solarus, ontwikkelaar en producent van innovatieve hybride zonnecollectoren, heeft haar salesteam verder uitgebreid met de benoeming van Joost Brinkman (45). Per 7 augustus jl. is Brinkman gestart als Director International Accounts. In deze nieuwe rol zal Brinkman zich richten op het verder uitbreiden van de internationale salesactiviteiten. Brinkman is afkomstig van Accenture waar hij als Lead Accenture Sustainability Services Benelux duurzame energie bij veel organisaties op de kaart heeft gezet.

Met de benoeming van Brinkman wordt het salesteam verder uitgebreid, hetgeen verder zal bijdragen aan de groeiambities van Solarus. “Met de ervaring en kennis van Brinkman op het gebied van duurzaamheid en hernieuwbare energie kunnen we een volgende stap maken en onze doelstelling realiseren om wereldwijd meer fossiele brandstoffen te vervangen door zonne-energie”, aldus COO Jacko D’Agnolo.

Solarus vestigde zich begin 2015 in Venlo en heeft er inmiddels een grotendeels geautomatiseerd productiebedrijf gerealiseerd. De vestiging in Venlo is ook de thuisbasis van de directie en de business en advies teams van Solarus. Solarus heeft verder vestigingen in Gävle (Zweden) waar het R&D centre is gevestigd en een verkoopkantoor in zowel Zuid-Afrika als in India.Do you want to know more about Solarus? Download our free brochure!