Uitbreiding technisch team Solarus om de energietransitie te versnellen - Solarus
20969
post-template-default,single,single-post,postid-20969,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Uitbreiding technisch team Solarus om de energietransitie te versnellen

Uitbreiding technisch team Solarus om de energietransitie te versnellen

VENLO – januari 2017 – Per 10 januari is Rajesh Kotireddy (32) bij Solarus in dienst getreden als Solar Engineer. Kotireddy zal zich in zijn nieuwe functie richten op het opzetten van simulaties en maken van modellen voor nieuwe installaties en technieken. Kotireddy is afkomstig van TU Eindhoven waar hij tot november 2017 heeft gewerkt als PhD kandidaat aan de ontwikkeling van een rekenmethodologie om de mate van energie efficiëntie van gebouwen te testen rekening houdend met onzekerheden.

 

Het team van Solarus is verder versterkt met Rohith Guttapadu. Ook Guttapadu vervult de functie van Solar Engineer. Hij is werkzaam voor de R&D groep in Zweden en richt zich voornamelijk op bouwkundige aspecten van producten en installaties. Voor zijn komst naar Solarus heeft Guttapadu de masteropleiding in Solar Energy Engineering gevolgd aan de Universiteit van Gävle, Zweden.

 

Solarus vestigde zich begin 2015 in Venlo en heeft er inmiddels een grotendeels geautomatiseerd productiebedrijf gerealiseerd. De vestiging in Venlo is ook de thuisbasis van de directie en de business en advies teams van Solarus. Solarus heeft verder een R&D groep werkzaam in Gävle (Zweden) en een verkoopkantoor in Zuid-Afrika en India.

 

Voor meer informatie:

Jacqueline Lunenborg,

PR/Marketing Officer

jacqueline@solarus.com

+31 77 302 09 88

 Do you want to know more about Solarus? Download our free brochure!