Een gasvrij systeem voor een duurzame toekomst – Solarus
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Een gasvrij systeem voor een duurzame toekomst

In 2050 moet de energievoorziening in Nederland bijna helemaal duurzaam en CO2-neutraal zijn. Daarnaast zijn er steeds minder fossiele brandstoffen -vooral aardgas- beschikbaar en wil Nederland niet volledig afhankelijk zijn van energie uit andere landen. Daarom zet de overheid alles op alles om duurzame oplossingen te stimuleren. Heeft u al stil gestaan bij wat u kunt betekenen binnen deze energietransitie? En welke maatregelen u op korte én lange termijn kunt treffen?

Met het systeem van Solarus bespaart u zowel op uw elektriciteit- als op uw gasrekening!

 

Meeste energie per vierkante meter

De missie van Solarus is om Nederland te helpen naar een gasvrije toekomst. De innovatieve hybride panelen leveren de meeste energie per vierkante meter en zijn een 100 procent hernieuwbare warmwateroplossing. Het gasvrije systeem is nét zo betrouwbaar, comfortabel en gemakkelijk te installeren als een gasboiler. We laten hiermee zien dat een (aard)gasvrije, energieneutrale toekomst niet alleen technisch mogelijk is, maar dat deze toekomst ook heel dichtbij is! Vooral in (stedelijke) situaties met beperkte (dak)ruimte biedt het hybride systeem uitkomst: met de hoge energieopbrengst kan de beschikbare ruimte optimaal benut worden.

 

Maurik Jehee, Director of Business Development bij Solarus: “Wij willen de beste onafhankelijke oplossing zijn om Nederland van het gas af te helpen. Door ons innovatieve hybride paneel is er minder of zelfs géén gas meer nodig om water te verwarmen. In combinatie met het hoge rendement en de duurzame energie opwek, zijn wij een efficiënte en laagdrempelige oplossing voor een duurzame toekomst voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt.”

 

Subsidie aanvragen mogelijk

Het is mogelijk om voor het hybride zonnepaneel van Solarus subsidie bij de RVO aan te vragen. Met de ISDE (Investeringssubsidie Duurzame Energietransitie) subsidie stimuleert de overheid duurzame energieproductie en CO₂-reductie. Met het plaatsen van zonnepanelen op uw dak, ontvangt u een investeringsvergoeding. Zonnepanelen in combinatie met subsidie vormen dus een heel interessante investering voor u. Omdat deze aanvraag met het Solarus zonnestroomsysteem een combinatie is van zon-pvt en een warmtepomp, is er dubbel voordeel. Voor zowel het PVT paneel als de warmtepomp is subsidie van de RVO beschikbaar.

 

Interesse in hybride zonnepanelen?

Bent u geïnteresseerd in de hybride zonnepanelen van Solarus zodat ook u een gasvrij systeem voor een duurzame toekomst kan realiseren? Neem dan (vrijblijvend) contact met ons op: 085 – 065 92 07 of info@solarus.com om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bekijk het product van dit artikel

Het meest efficiënte zonnepaneel hybride ter wereld: een hybride zonnepaneel van Solarus produceert dezelfde energie  als 5 fotovoltaïsche zonnepanelen.

Product 2 Solarus

Andere lazen ook

Businesscase

Syta truckwash

Syta Truckwash Hier levert het PVT system warm water en elektriciteit voor de vrachtwagen wasstraat. Het warme water wordt gebruikt voor het wassen van de

Lees meer »
Businesscase

Iberostar

Iberostar Het PVT-systeem op het Iberostar hotel in Tenerife, Spanje levert warm water voor direct gebruik voor de douches, de keuken en andere doeleinden.

Lees meer »
Businesscase

Hilton

Hilton Het PVT systeem geïntegreerd met warmtepompen om warm water te leveren voor 139 hotelkamers, de keuken en ander gebruik van het Hilton Hotel in

Lees meer »

Vraag nu onze PC2s brochure aan

Vraag nu onze aH72 brochure aan