Dé warmwateroplossing voor

Spa’s en sportscholen

Solarus biedt spa’s en sportscholen een zeer kosteneffectieve oplossing voor hun warmwaterbehoeften, met de nadruk op duurzaamheid en kostenbesparingen. Dankzij onze innovatieve ontwerpen en het gebruik van zonne-energie bieden wij een milieuvriendelijk en economisch haalbaar alternatief voor conventionele warmwatersystemen.

Onze geïntegreerde oplossingen omvatten zonnecollectoren, PVT-panelen en een zonneboiler, waardoor we een ongeëvenaarde energie-efficiëntie kunnen bereiken. Door zowel elektriciteit als warmte uit dezelfde bron te benutten, zorgen we voor een maximale energieopbrengst en kostenbesparingen op de lange termijn.

Onze panelen combineren het beste van twee werelden – fotovoltaïsche en thermische technologie – om een ongeëvenaarde energie-efficiëntie te leveren. Met ons unieke ontwerp halen we zowel elektriciteit als thermische energie uit hetzelfde zonopvanggedeelte van uw dak, waardoor u een grotere energieopbrengst en grotere besparingen op de lange termijn krijgt.

Spa’s en sportscholen hebben aanzienlijke behoeften aan warm water voor verschillende toepassingen, zoals douches, baden, zwembaden en het onderhoud van spa’s en sauna’s. Dankzij de bewezen zonne-energietechnologieën van de volgende generatie van Solarus kunt u uw warmwaterkosten aanzienlijk verlagen en tegelijkertijd uw inzet voor duurzaamheid en het milieu aantonen.

Solarus biedt een geavanceerd zonneboilersysteem dat zonne-energie en zonnecollectoren benut om efficiënte thermische zonne-energie op te wekken. Ons hybride zonnepaneel integreert zowel zonnepanelen voor elektriciteit als thermische zonnecollectoren voor warmte, waardoor een krachtig hybride zonnestelsel ontstaat. Met onze innovatieve PVT-zonnepanelen kunt u niet alleen elektriciteit opwekken, maar ook waterverwarming realiseren, waardoor u beschikt over een duurzaam en kosteneffectief zonneverwarmingssysteem.

Ontdek hoe Solarus u kan helpen bij de transitie naar duurzame zonne-energie en verwarmingspanelen. Neem contact op met ons team van experts voor een oplossing op maat, afgestemd op uw specifieke energiebehoeften en budget. Solarus staat voor duurzaamheid, kostenbesparing en efficiëntie en wij zijn uw partner voor een groenere toekomst.

Plan een afspraak in met onze

Sales Director

Wilt u meer weten over onze warmwater oplossingen en hoe deze u kunnen helpen bij de overstap naar duurzame energie, het verminderen van uw CO2-voetafdruk en bij het besparen op uw energierekening? Reserveer dan nu een online meeting met een van onze verkopers via Google Calendar. Kies eenvoudig een datum en tijdstip dat u het beste uitkomt en volg de instructies om uw registratie te voltooien. Ontdek alle voordelen van Solarus en laat ons u begeleiden bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw behoeften. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten en al uw vragen te beantwoorden!

Ruud Edelenbosch

Ruud Edelenbosch

Sales Director

+31(0)6 41 44 44 22
ruud@solarus.com

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang interessante informatie over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van warm water oplossingen.