Dé warmwateroplossing voor

Voedselverwerkende industrie

Solarus biedt een geavanceerd zonneboilersysteem dat gebruikmaakt van zonne-energie en zonnecollectoren om efficiënte zonthermische energie te genereren. Ons hybride zonnepaneel integreert zowel zonnepanelen voor elektriciteit als zonthermische collectoren voor warmte, waardoor we een krachtige hybride zonnesysteem leveren. Met onze innovatieve zonne-PVT-panelen kunt u niet alleen elektriciteit opwekken, maar ook waterverwarming realiseren, waardoor u een duurzame en kosteneffectieve zonneverwarmingssysteem krijgt.

Ons zonneverwarmingssysteem is specifiek ontworpen voor de voedselverwerkende industrie, en maakt gebruik van geavanceerde zonthermische collectoren om warm water te produceren. Deze zonnecollectoren zijn ideaal voor grootschalige warmwaterbehoeften en bieden aanzienlijke besparingen op uw energierekening. Met onze zonneboiler kunt u profiteren van zonthermische energie om uw ecologische voetafdruk te verkleinen en tegelijkertijd kosten te besparen op waterverwarming.

Bent u benieuwd hoe onze oplossingen uw bedrijf in de voedselverwerkende industrie kunnen optimaliseren? Ons team van experts staat klaar om uw warmwaterbehoeften te analyseren en een op maat gemaakte en kostenefficiënte oplossing te ontwerpen die naadloos aansluit op uw energiebehoeften. Kies voor Solarus en bespaar niet alleen op uw operationele kosten, maar verminder ook uw ecologische voetafdruk dankzij onze baanbrekende technologie.

Plan een afspraak in met onze

Sales Director

Wilt u meer weten over onze warmwater oplossingen en hoe deze u kunnen helpen bij de overstap naar duurzame energie, het verminderen van uw CO2-voetafdruk en bij het besparen op uw energierekening? Reserveer dan nu een online meeting met een van onze verkopers via Google Calendar. Kies eenvoudig een datum en tijdstip dat u het beste uitkomt en volg de instructies om uw registratie te voltooien. Ontdek alle voordelen van Solarus en laat ons u begeleiden bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw behoeften. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten en al uw vragen te beantwoorden!

Ruud Edelenbosch

Ruud Edelenbosch

Sales Director

+31(0)6 41 44 44 22
ruud@solarus.com

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang interessante informatie over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van warm water oplossingen.