Johan Goosen benoemd tot Project Manager Solarus

VENLO – oktober 2019 – Begin oktober heeft Solarus Johan Goosen benoemd tot Project Manager. Goosen is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor het aansturen en installeren van projecten en zal in het proces de schakel zijn tussen de klant en Solarus. Goosen is afkomstig van New Southern Energy (NSE), de EPC partner van Solarus in Zuid-Afrika. Hij heeft uitgebreide ervaring in diverse zonne-energiesystemen, waaronder Solarus PowerCollector. In de afgelopen jaren heeft Goosen als Project Manager bij NSE voor diverse grote hotels grote PowerCollector-installaties gerealiseerd, waaronder Hilton Cape Town City Centre, 15 on Orange hotel (Marriott) en Park Inn by Radisson Foreshore in Kaapstad .

Niels Stolk, Director Solarus: “Met Goosen heeft Solarus een ervaren specialist aangetrokken die een bijdrage zal leveren aan het realiseren van de klantwens. Bovendien biedt zijn internationale ervaring Solarus extra kennis en kunnen we ons netwerk verder uit te breiden. Wij zijn ervan overtuigd dat de kennis en ervaring die Goosen meebrengt vanuit de EPC-kant, in combinatie met zijn deskundigheid, ons team versterkt en helpt in de verdere professionalisering en realisatie van de groeiambities van Solarus.”

Solarus, ontwikkelaar en producent van innovatieve hybride zonnecollectoren, vestigde zich begin 2015 in Venlo en heeft hier een  geautomatiseerd productiebedrijf gerealiseerd. De vestiging in Venlo is de thuisbasis van de directie en de business- en adviesteams van Solarus. Solarus heeft verder vestigingen in Gävle (Zweden) waar het R&D centre is gevestigd en een verkoopkantoor in Zuid-Afrika.