Kom werken bij het leukste bedrijf uit Rotterdam

Vacature Accountmanager Installateurs

Wie zijn wij?

Solarus is een verkoopgerichte innovatieve producent en distributeur van hoge temperatuur PVT-panelen. Voor onze klanten bieden we oplossingen op maat. Het delen van kennis zit in onze genen. De kracht van ons netwerk is bijzonder.

Kom jij ons commercieel versterken?

Wat ga je doen?

Als Accountmanager Installateurs ga je pro-actief op zoek naar nieuwe samenwerkingen in de installatiesector. Met onze panelen help je hen de energietransitie te versnellen.

Je krijgt de vrijheid om organisaties te benaderen, te bezoeken en te overtuigen. Je maakt gebruik van je creativiteit, bent in staat samen met je collega’s en product management nieuwe oplossingen en productverbeteringen uit te werken.

Het zijn de installateurs die onze panelen installeren, zij adviseren op het gebied van duurzame oplossingen, zij bieden hun klanten een alternatief op de vertrouwde CV-ketel en JIJ spreekt hun taal.

Wat bieden we jou?

Solarus staat aan het begin van een groeiperiode waarin jij mee kan groeien. We bieden je een zelfstandige commerciële functie aan waarin we gezamenlijk de doelen vastleggen. Het salaris is afhankelijk van de kennis en ervaring die je inbrengt én van de behaalde resultaten. Persoonlijke inbreng en initiatief worden zeer gewaardeerd.

 
 

Wat vragen we?

We willen graag met je kennismaken als je minimaal hbo werk- en denkniveau hebt en commerciële ervaring hebt opgedaan in de installatie branche of werkzaam bent geweest in een gerelateerde omgeving.

Voor de samenwerking met je collega’s is het belangrijk dat je de Engelse taal beheerst.

Heb je een aantoonbaar netwerk en ervaring in de wereld van duurzame warmte?  Ben je een zelfstarter, pak je graag de telefoon om een afspraak te maken en heb jij de drive in je om succesvol te zijn? Dan willen we graag met je in gesprek.

 

Vragen: neem contact op met Gaby Rosier, gaby@solarus.com of 085 – 065 92 07

Solliciteren kun je door je cv en motivatie te sturen naar maurik@solarus.com