Webinar: COreductie voor hotels en hospitality

Op donderdag 16 september om 12:30 vindt onze webinar online plaats. De webinar duurt 30 minuten en aan het einde beantwoorden wij graag al jouw vragen over gasvrij ondernemen. 

Meld je hieronder gratis aan!

Meer energie per m2, elektriciteit en warmte gecombineerd.

‘De 2 PowerCollector-installaties, die zowel warm water als elektriciteit leveren, helpen ons om de warmteproductie te verduurzamen’ –  Maarten van Wieringen, Waterbedrijf Groningen.

Haal alles uit je dak met onze

PowerCollector PC2S

De Solarus Powercollector PC2S is een geconcentreerd, hybride fotovoltaïsch en thermisch zonnepaneel. Het paneel bevat dubbelzijdige PV-zonnecellen van hoge kwaliteit, die zowel het directe als gebundeld weerkaatste zonlicht opvangen.

Produceert heet water

Hoog rendement

Produceert elektriciteit

100% duurzaam

Wat anderen over ons zeggen

Onze recensies

Wek elektriciteit en warm water op met onze

PowerCollector aH72

Het meest efficiënte zonnepaneel ter wereld: een hybride zonnepaneel van Solarus produceert dezelfde energie  als 5 fotovoltaïsche zonnepanelen. Het paneel is in staat om tegelijkertijd elektriciteit en warm water op te wekken, wat resulteert in meerdere toepassingen. 

Dankzij dit hoge rendement verdient een hybride installatie zichzelf in korte tijd terug als de meest winstgevende zonnetechnologie op de markt. Een ideaal paneel voor woningbouw en een fantastische oplossing voor de industrie en hotellerie. 

Duurzaam

Gasvrij

Warm water tot 70°C

Hoogste rendement

Product-2-min.png
Vragen? Wij helpen graag

Stuur ons een bericht

Vul het contactformulier in en wij zullen binnen 2 dagen contact met je opnemen.

Meer informatie over onze producten?

Voorbeeldstraat 11,

1234 AB, Amsterdam

010- 123 44 55

info@solarus.com