Kom werken bij het leukste bedrijf uit Rotterdam

Werken bij

Werken bij Solarus

Werken bij

Werken bij Solarus vraagt een hoge mate van verantwoordelijkheid, een flexibele houding, informele en razendsnelle communicatie en uiteraard ambitie. Met andere woorden: ondernemend, open, gedreven en coöperatief.

Op dit moment zijn we nog een klein team waarin we dagelijks onze plannen en doelen bespreken. Iedereen krijgt daarin ruimte voor ideeën en draagt een grote verantwoordelijkheid. Met ons product en netwerk willen we innovatief en bepalend zijn op gebied van hoge temperatuur PVT-panelen.

De toekomst is ons speelveld: Een 100% duurzame warmwater-oplossing, de meeste zonne-energie per m2 , geen CO2 uitstoot en daarmee de beste aardgasvrije oplossing.

Zie jij dit zitten? Wil je meewerken aan een duurzame toekomst? Heb je technisch inzicht? En ken je de markt van duurzaam verwarmen? Check onze vacatures of stel je voor in een open sollicitatie en schrijf ons wat je wil toevoegen.

Accountmanager Installateurs

Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega die ons netwerk in de installatie branche wil uitbreiden. Ben je klantgericht, ambitieus, innovatief, bekend met de installatiebranche, en zoek je een commerciële baan in de duurzame warmte, dan willen wij je graag leren kennen.

Open sollicitatie

Is er op dit moment geen passende vacature voor jou? En wil je wel graag werken bij Solarus? Stuur dan jouw CV en motivatie naar info@solarus.com Met als kenmerk “OPEN SOLLICITATIE” Wanneer er dan een geschikte vacature voor je is, zullen wij contact met je opnemen.