Kom werken bij het leukste bedrijf uit Rotterdam

Werken bij

Werken bij Solarus

Werken bij

Werken bij Solarus vraagt een hoge mate van verantwoordelijkheid, een flexibele houding, informele en razendsnelle communicatie en uiteraard ambitie. Met andere woorden: ondernemend, open, gedreven en coöperatief.

Op dit moment zijn we nog een kleine groep waarin we dagelijks onze plannen en doelen bespreken. Eenieder krijgt daarin ruimte voor ideeën en draagt een grote verantwoordelijkheid. Met ons product en netwerk willen we innovatief en bepalend zijn op gebied van hoge temperatuur PVT panelen.

De toekomst is ons speelveld: Een 100% duurzame warm water oplossing, de meeste energie per m2 , geen CO2 uitstoot en daarmee de beste gasvrije oplossing.

Zie jij dit zitten? Wil je meewerken aan een duurzame toekomst? Heb je technisch inzicht?  En ken je de markt van duurzame energie? Check onze vacatures of stel je voor in een open sollicitatie en schrijf ons wat je wil toevoegen.

Open sollicitatie

Is er op dit moment geen passende vacature voor jou? En wil je wel graag werken bij Solarus? Plaats dan jouw CV in de CV-database van Solarus. Wanneer er een geschikte vacature voor je is, zullen wij contact met je opnemen.

Accountmanager Installateurs

Solarus is een verkoopgericht innovatieve distributeur van de beste PVT panelen. Voor onze klanten bieden we oplossingen op maat. Het delen van kennis zit in onze genen en we streven naar lange termijn relaties met onze klanten. De kracht van ons netwerk is bijzonder. We zijn flexibel, vernieuwend, eigenwijs, zeer klantgericht, ambitieus en innovatief. Kom jij ons commercieel versterken?